dimarts, 12 de febrer del 2019

Benvonguts amics/benvingudes amigues

S i la fotografia més antiga que té el Club Deportiu Cervelló, en relació al futbol, és de l’any 1920, vol dir que l’any vinent (2020) l’esport futbolístics a Cervelló complirà cent anys.
Un centenari pel qual ens hem avançat a celebrar-lo mitjançant l’edició d’un llibre que vol reflectir històricament la trajectòria esportiva del Club de Futbol Cervelló.
Hem agafat la primera etapa (1920-1953) i la segona etapa que va de 1953 fins als anys 1960 deixant per altres estudiosos l’època actual. El llibre l’hem volgut titular: Joan Torruella Urpina i el Club Deportiu Cervelló pel fet que en Joan Torruella va ser un dels principals promotors de la segona etapa. No es tracta, però, de fer una biografia del personatge, només recalcar el treball i la voluntat d’aquest home i alhora els triomf de l’equip de futbol que sota el seu lideratge va assolir èxits remarcables.
Per tant, aprofitant la vostra gentilesa, i pensant en què el llibre pot contribuir a mantenir viva la història del nostre poble de Cervelló, em plau dir-vos que si us interessés adquirir-lo podreu fer les vostres aportacions de mecenatge, que seran ben agraciades.
Per fer-vos partícip només necessiteu 30 segons i quatre passes.

Entreu al següent enllaç:
http://www.mecenix.com/cm-ca/page-joan-torruella-urpina-37441.html

1. Pulsa el botó blau on diu APORTACIONS A AQUEST LLIBRE
2. Posa les dades que es demanen
3. Marca la Modalitat elegida i la Forma de pagament (i la casella d’avís legal)
4. Pulsa el botó blau on diu ARA, FEU LA RESERVA
JA HAS ACABAT. No cal que facis res més ni enviar cap correu.
ENS POSAREM EN CONTACTE AMB TÚ VIA E-MAIL QUAN CALGUI FER EL PAGAMENT COMPROMÈS

Us informem que la vostra adreça de correu electrònic la tenim inclosa en els nostres fitxers de MARGES I VINYES DEL NOSTRE PASSAT, amb l’interès general de difondre informació històrica tant de Cervelló com de Vallirana i d’altres poblacions del nostre entorn. Atenent a les disposicions vigents de la normativa europea sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, les vostres dades no seran comunicades a tercers. Si voleu deixar de rebre correus electrònics a aquesta adreça, podeu donar-vos de baixa a les següents adreces:

jllrigol@gmail.com /// vinyesimarges@gmail.com